Mentés

A jóga életünk minden területén pozitívan hat

660
HOZZÁSZÓLÁS:

Az utóbbi években a jóga népszerűsége jelentősen megnövekedett. Gyökeresen megváltozott az egészséghez, a spiritualizmushoz fűződő viszonyunk, másképpen látjuk az ember környezetben elfoglalt helyét, új megoldásokat keresünk mindennapi létezésünk gondjaira.

Zavaros időket élünk, a környezet a túlélésért küzd, lelki és fizikai jóga7terhek nehezednek ránk, és miközben új betegségek tűnnek fel, ismét jelentkeznek olyanok is, amelyekről azt hittük, legyőztük őket antibiotikumainkkal.

A jóga életünk minden területét segíti

Ezeken a körülményeken nem mindig tudunk változtatni, de meg tudjuk tanulni, miként állhatjuk meg a helyünket velük szemben.

Mentés

A jóga tökéletes megoldást kínál, mert harmóniát és egyensúlyt hoz életünkbe: ha lelkiállapotunk kiegyensúlyozott, képesek vagyunk problémáink nyugodt és ésszerű megoldására, ha fizikai állapotunk jobb, ellenállóbbak vagyunk a betegségekkel szemben.

A jóga rendszere egyetemes igazságokon nyugszik, így hát senki vallásos meggyőződésével nem ütközik. Jógázni bárki, bármikor – akár férfi, akár nő, korra és foglalkozásra való tekintet nélkül – megtanulhat. Átalakítja és új perspektívával, új tudatossággal és friss filozófiával gazdagítja életünket, javítja egészségi állapotunkat.

Hatha-jóga

A hatha-jóga éppúgy hatással van a test mirigyeire, szerveire és idegeire, mint az izmok feszességére. A jógagyakorlatok fajtái: az ászanák vagy állások, a pránajáma vagy az irányított légzés, a rádzsászanák vagy meditációs állások, illetve a nauli, a mudrák és a bandhák (purifikáló-tisztító állások).

A gyakorlatok kezdetben talán furcsának tűnnek, mihelyt azonban megismerkedünk az egyes fokozatokkal, megértjük, hogyan hatnak. A folyamatos mozdulatok révén energia szabadul fel, ami, ha helyes lélegzéssel kapcsolódik össze, fokozza életerőnket, és fegyelmezettebbé teszi szellemünket.

660
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Mentés

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

553
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát? [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]

 

Mentés